Keuken kranen | Mogelijkheden en kosten van mooie uittrekbare en normale keukenkranen!

Keuken kranen worden soms ook gekozen boven de wastafel, maar zijn alle kranen daar wel geschikt voor? Het is belangrijk dat je op zoek gaat naar de kraan die bij je past. Sommige kranen kunnen zowel in de keuken als boven je wastafel worden geplaatst.

Is dat ook de kraan die jij zoekt? Er is maar één manier om daar achter te komen en dat is door nu na te gaan welke kranen er zoal te koop zijn. Let er ook goed op welke kraan jij mooi vindt, is dat een kraan die in je keuken of badkamer past?


[navigatie-menu items=”Uittrekbaar,Grohe,Praxis,Kosten,Goedkope,Aanbieding”]

Uittrekbaar

Het zal voor sommige mensen nog vrij nieuw zijn, maar er bestaan keuken kranen met een uittrekbare handdouche, of uittrekbare mousseur. Deze kan gebruikt worden om groenten te wassen, maar je kunt zo ook hogere pannen en emmers eenvoudig vullen. Je hebt verschillende modellen:
Met handdouche, dit wil zeggen dat ze vaak voorzien zijn van meerdere stralen. De handdouche is dan ook groter en beter te hanteren.
Met mousseur, dat wil zeggen dat ze kleiner en subtieler zijn dan de keuken kraan met douchekop. Er zijn ook diverse modellen verkrijgbaar met meerdere straalsoorten.

Grohe

Er worden je veel keuken kranen aangeboden bij Grohe. Welke kraan jou aanspreekt, hangt af van je wensen. Je kunt eenvoudig de kranen die aan je wensen voldoen filteren door aan te geven wat je wel en niet zoekt. Dit maakt het zoeken een stuk aangenamer en zo kies jij de keuken kranen die bij jou passen.

Praxis

Praxis bied je verschillende keuken kranen. De kwaliteit van de kranen is goed en het zijn betaalbare merken. Er worden je wel diverse merken aangeboden, dus als je een keuken kraan zoekt, bekijk dan goed welk merk je kiest en of dat de kraan aan je eisen voldoet. Sommige kranen kunnen in de keuken gebruikt worden, anderen ook bij de wastafel. Let goed op waar dat jouw kraan voor is bedoeld en maak dan jouw keuze.

Kosten

Als je meer wil weten over de kosten van de keuken kranen, is het van belang te weten wat je wil kopen. De prijs hangt namelijk af van het merk, de grootte van de kraan en de mogelijkheden die de kraan jou te bieden heeft. Vergelijk daarom de modellen met elkaar die te koop worden aangeboden en bekijk dan waar de goedkoopste modellen te koop zijn (die aan jouw wensen voldoen).

Soorten kranen in huis

Laten we in de tabel deze kraan maar eens vergelijken met andere kranen die je op allerlei plekken in huis toe kunt passen:

Kranen€ Kopen€ Monteren€ Totaal€ totaal
Wastafelkraan
Wastafelkraan
€ 250€ 50€ 300€ 300
Kraan Touch
Kraan touch
€ 500€ 75€ 575€ 575
Douchemengkraan
Douchemengkraan
€ 200€ 50€ 250€ 250
Badkraan
Badkraan
€ 125€ 25€ 150€ 150

Goedkope

Er worden je vele goedkope keuken kranen aangeboden. Je kunt daarom maar beter eerst kijken wat jouw wensen zijn, een handdouche of toch een keuken kraan met een mousseur? Hierbij zou je na kunnen gaan wat voor jou het meest prettig is.

Aanbieding

Misschien heb je een leuke keuken kraan in de aanbieding gezien. Daar kun je dan wel echt je voordeel mee doen, je bespaar hierdoor namelijk veel geld en je bent direct van vele gemakken voorzien. Als je een keuken kraan zoekt, ga dan ook op zoek naar kortingen of aanbiedingen, zodat je nooit de hoofdprijs hoeft te betalen.

Kraan kopen

Het kopen van iets nieuws voor je hobby is natuurlijk altijd leuk. Zelf kan ik echt uitkijken naar de postbode als het pakketje er nog niet is. Ik weet inmiddels hoe laat hij voor de deur staat. Dan zorg ik echt wel dat ik er ben om hem aan te pakken, direct naar de keuken te lopen voor een vlijmscherp mes, de doos open te trekken en de verpakking te bewonderen. Lang duurt dat niet en na wat gepriegel met het openmaken van het doosje (rond stickertje eraf halen, verpakking heel laten) kan ik mijn nieuw aankoop eindelijk aanschouwen 😉

Kraan aanbiedingen

kraan kopenEen kraan kopen doe je door het zoeken bij grote betrouwbare webshops met een specialisme in kranen en sale aanbiedingen van kranen en sanitair!

1 Actuele aanbiedingen bij Sanitairwinkel.nl


2 Actuele aanbiedingen bij Douche-concurrent.nl
Meer info

Kies voor meer zekerheid bij je aannemer voor het sanitair met een Bouwgarant aannemer (en is het bedrijf aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel UNETO-VNI) die bekend is met Bouwbesluit en NEN normen/ BRL‘s. Bekijk de actuele kraan koopjes ►