Wastafel kranen | Versus Keuken

Wastafel kranen zijn zeer geschikt om in de badkamer te gebruiken, maar gebruik je deze ook in de keuken? Het is belangrijk dat je voor jezelf nagaat wat de kraan allemaal moet kunnen. Is het een kraan die alleen boven de wastafel gebruikt gaat worden. Of wil je bijvoorbeeld ook wat af kunnen spoelen?

Hierbij kun je dan denken aan een lage kraan of een kraan met een wat hogere uitloop (een kraan met waste). Er zijn duidelijke verschillen tussen wastafel kranen en keuken kranen, maar sommige kranen kunnen ook in beide situaties worden gebruikt.


[navigatie-menu items=”Met waste,Hoog,Grohe,Gamma,Ikea,Kosten,Aanbieding”]

Met waste

Als je op zoek bent naar een kraan die meer comfort kan bieden dan een standaard wastafelkraan, dan zijn de wastafel kranen met waste een goede keuze. Dit heeft te maken met de hoge uitloop. Je hebt hierdoor meer mogelijkheden en kunt ook bijv. iets goed afspoelen boven de wastafel omdat de kraan een hogere uitloop heeft.

Hoog

Er bestaan hoge wastafel kranen, dit zijn de kranen met waste omdat deze een hoge uitloop hebben. Er bestaan verschillende merken en modellen. Het is goed om de opties tegen elkaar af te wegen om na te gaan wat aan jouw wensen voldoet.

Grohe

Bij Grohe vind je veel wastafel kranen met of zonder waste, waar jij dus je keuze kunt maken en slaagt, welke kraan je ook zoekt. Het is belangrijk dat je de afmetingen van de wastafel ook kent, zodat jij een kraan op maat kunt bestellen.

Gamma

Bij Gamma vind je een ruim aanbod wastafel kranen, van diverse merken en verschillende modellen. Om een goed beeld te krijgen van wat er bij jouw wastafel past, is het goed om de afmetingen te kennen en ook naar de merken en modellen te kijken. Welke materiaalsoort spreekt jou aan en denk ook aan je budget.

Ikea

Ikea biedt een ruim assortiment wastafel kranen waar je op je gemak eens een kijkje kunt nemen. Er worden je verschillende modellen aangeboden van verschillende merken en dus ook in verschillende prijsklassen. Je kunt voor jezelf nagaan wat jij maximaal uit wilt geven aan de kraan en dan bekijken of dat deze boven de wastafel geplaatst kan worden of ook in de keuken. Sommige kranen kunnen namelijk op meerdere plaatsen worden toegepast.

Kosten

De kosten voor de wastafel kranen zijn afhankelijk van welke kraan het gaat worden. Wat is het merk? Wat kan de kraan allemaal? Hoe groot is de kraan? Is het een kraan met of zonder waste? Allemaal factoren waar je rekening mee dient te houden als je de kosten wilt weten.

Soorten kranen in huis

Laten we in de tabel deze kraan maar eens vergelijken met andere kranen die je op allerlei plekken in huis toe kunt passen:

Kranen€ Kopen€ Monteren€ Totaal€ totaal
Wastafelkraan
Wastafelkraan
€ 250€ 50€ 300€ 300
Kraan Touch
Kraan touch
€ 500€ 75€ 575€ 575
Douchemengkraan
Douchemengkraan
€ 200€ 50€ 250€ 250
Badkraan
Badkraan
€ 125€ 25€ 150€ 150

Aanbieding

Wastafel kranen zijn regelmatig in de aanbieding. Als jij nog op zoek bent kun je hier ook gebruik van maken en dan kun je veel geld besparen. Door te kiezen voor de wastafel kraan aanbieding weet je zeker dat je nooit teveel hoeft te betalen. Let goed op de voorwaarden, wanneer is de actie geldig en tot wanneer? Hoe kun je gebruik maken van de korting? Zorg dat je bent voorbereid op de aankoop die je gaat doen.

Kraan kopen

Het kopen van iets nieuws voor je hobby is natuurlijk altijd leuk. Zelf kan ik echt uitkijken naar de postbode als het pakketje er nog niet is. Ik weet inmiddels hoe laat hij voor de deur staat. Dan zorg ik echt wel dat ik er ben om hem aan te pakken, direct naar de keuken te lopen voor een vlijmscherp mes, de doos open te trekken en de verpakking te bewonderen. Lang duurt dat niet en na wat gepriegel met het openmaken van het doosje (rond stickertje eraf halen, verpakking heel laten) kan ik mijn nieuw aankoop eindelijk aanschouwen 😉

Kraan aanbiedingen

kraan kopenEen kraan kopen doe je door het zoeken bij grote betrouwbare webshops met een specialisme in kranen en sale aanbiedingen van kranen en sanitair!

1 Actuele aanbiedingen bij Sanitairwinkel.nl


2 Actuele aanbiedingen bij Douche-concurrent.nl
Meer info

Kies voor meer zekerheid bij je aannemer voor het sanitair met een Bouwgarant aannemer (en is het bedrijf aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel UNETO-VNI) die bekend is met Bouwbesluit en NEN normen/ BRL‘s. Bekijk de actuele kraan koopjes ►